Kunstbloemstuk

Als u een mooi kunstbloemstuk wilt kopen, bekijk dan de website van Deco-Rent. Zoals u ziet kunt u bij ons een kunstbloemstuk bestellen. Wij zijn uw ideale partner als u bloemen van zijde wilt huren, maar ook voor het kopen kunt u bij ons terecht. We hebben kunstbloemstukken van verschillende maten in ons assortiment. Ook wat betreft stijl en prijs kunt u bij ons alle kanten op. Alle bloemstukken zijn handgemaakt. Een fleurig bloemstuk kan op diverse plaatsen worden gebruikt. Doordat we kiezen voor tijdloos kunt u er een lange tijd van genieten. Naar het onderhoud hoeft u niet om te zien, want de bloemen blijven vanzelf mooi. U hoeft nooit meer bang te zijn dat u vergeet om de bloemen water te geven.

Tijdloos kunstbloemstuk kopen

Zoekt u voor in de hal een mooi kunstbloemstuk? Heeft u daar een plekje dat nodig opgefleurd moet worden? Dan is een tijdloos kunstbloemstuk een goede keus. Voor zowel particulieren als bedrijven is Deco-Rent het meest geschikte adres. Bij ons kunt u ook altijd uw eigen voorkeur aangeven. Hoe groot moet het bloemstuk zijn? Wilt u graag een moderne of juist een klassieke uitstraling? Het bloemstuk wordt geheel aangepast aan uw voorkeuren. Kijk voor een impressie eens op onze website.

Direct kunstbloemstuk bestellen

U wilt het kunstbloemstuk bestellen? Voor meer informatie kunt u dan het beste even contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. Het mobiele nummer van Akkie van der Eerden staat vermeld op onze website. Het is ook een optie om ons een e-mail te sturen. Als u hierin aangeeft dat u een kunstbloemstuk wilt kopen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook als u nog andere vragen heeft, staan we graag voor u klaar. Graag houden we rekening met uw voorkeuren en wensen. We kunnen altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen.

579 ms

Deco-Rent - Kempseweg 9 - 5281 TH Boxtel - Tel: 0411 689470 - Mob: 06 5028 8600 - Fax: 0411 689435 - info@deco-rent.nl

Voorwaarden