Kunstboeket

U wilt een kunstboeket kopen? Een prachtige bos bloemen op tafel is altijd erg mooi. Helaas zijn bloemen niet goedkoop. Daarnaast heeft u in de meeste gevallen niet langer dan een week plezier van de schitterende geuren en kleuren. Elke week een nieuw boeket kopen loopt aardig in de papieren. Het kan dan een goede optie zijn om een kunstboeket aan te schaffen. Als u een boeket neemt dat helemaal past bij uw stijl kunt u er erg lang mee doen. Zeker als u kiest voor een kunstboeket van Deco-Rent. De boeketten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en gaan een hele tijd mee.

Een kunstboeket kopen bij Deco-Rent

U kunt bij Deco-Rent een kunstboeket bestellen. Als u even rondkijkt op onze website ziet u dat wij diverse abonnementen aanbieden. Veel bedrijven en particulieren maken reeds gebruik van onze diensten. We spreken met onze klanten af hoe lang ze de bloemen willen gebruiken en na deze termijn ruilen wij ze om. Wilt u de bloemen echter liever kopen dan huren, dan is dat ook zeker mogelijk. Kijk voor een kleine indruk van de mogelijkheden zeker even naar de foto's op onze website.

Online kunstboeket bestellen

U wilt een uniek kunstboeket bestellen? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een e-mail. De contactgegevens vindt u op onze website. Ook als u vragen heeft, mag u ons een berichtje sturen. Wij zullen daarop zo spoedig mogelijk reageren. Wilt u direct het kunstboeket bestellen, dan is het handig om ons even te bellen. Het telefoonnummer staat ook vermeld op de site. Wij vertellen u dan direct hoe het een en ander in zijn werk gaat. Al onze bloemcreaties worden gemaakt door vakkundige en ervaren bloemstylisten. U mag daarom vertrouwen op de mooiste creaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor de prachtigste bloemstukken.

579 ms

Deco-Rent - Kempseweg 9 - 5281 TH Boxtel - Tel: 0411 689470 - Mob: 06 5028 8600 - Fax: 0411 689435 - info@deco-rent.nl

Voorwaarden