Zijden bloemen huren

Voor de verhuur van zijden bloemen en planten bent u bij Deco-Rent op het beste adres. Regelmatig een nieuwe decoratie op uw zuilen of bij de receptie? U vindt het belangrijk dat er op de vergadertafel een mooie creatie van zijden bloemen staat? Misschien heeft u een tijd gekozen voor verse bloemen maar bevalt dit u niet meer. Een ruiker met frisse bloemen is geweldig, maar helaas verdorren deze bossen meestal snel. U kunt natuurlijk een abonnement afsluiten en wekelijks een nieuwe verse bos laten bezorgen, maar vaak is dat een hele investering. Kiest u voor een abonnement op zijden bloemen bij Deco-Rent dan bent u stukken voordeliger uit.

Neem contact op voor zijde bloemen verhuur

Wilt u zijden bloemen huren voor een enkele dag? Gaat u een groot feest, een bruiloft of bijvoorbeeld een evenement organiseren? Uiteraard zijn bloemen dan onmisbaar. Wilt u onze bloemcreaties voor een dag huren? Neem contact met ons op voor meer informatie. Het mobiele nummer waarop u ons bereikt, vindt u op de website. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Huurt u voor een dag, dan gelden er andere prijzen dan dat u vermeld ziet op de website. Wij verstrekken u graag en geheel vrijblijvend meer informatie.

Benieuwd naar verhuur zijden bloemen? Bezoek onze website

Uiteraard moet de verhuur van zijden bloemen aansluiten bij uw wensen. Bent u benieuwd voor welke zijde bloemen wij verhuur verzorgen? Wij houden altijd rekening met uw stijl en uw voorkeur. Om een beetje idee te krijgen van wat wij kunnen leveren kunt u een bezoek brengen aan de website. Hier ziet u een impressie van een gedeelte van onze collectie. Zo ziet u dat er veel mogelijk is. Een klein boeket op een bijzettafeltje of een groot bloemstuk op een lange vergadertafel. Uiteraard is het ook altijd mogelijk dat wij bloemstukken maken naar uw wensen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

579 ms

Deco-Rent - Kempseweg 9 - 5281 TH Boxtel - Tel: 0411 689470 - Mob: 06 5028 8600 - Fax: 0411 689435 - info@deco-rent.nl

Voorwaarden