Zijden bloemstuk

U wilt bij Deco-Rent een zijden bloemstuk kopen? Naast het huren van bloemstukken kunt u bij ons inderdaad ook terecht voor de verkoop van de mooiste creaties. Al onze bloemstukken worden gemaakt door bloemstylisten met vakkennis en ervaring. U hoeft niet bang te zijn voor ouderwetse bloemstukken, want we blijven continue op de hoogte van de nieuwste trends. Van welke stijl u ook houdt, wij maken een passend bloemstuk. Wat de kwaliteit betreft, hierin doen we nooit concessies. We gaan altijd voor zijden bloemen van de beste kwaliteit.

Bloemstuk zijde van de hoogste kwaliteit

Voor het zijden bloemstuk dat u bij ons bestelt, kunt u vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit. Uiteraard kijken we naar de kleur van de bloemen, maar de kwaliteit staat bij ons ook zeker hoog in het vaandel. Koopt u daarom een bloemstuk bij Deco-Rent, dan weet u zeker dat de bloemen erg lang mooi blijven. Jarenlang kunt u genieten van het prachtige en tijdloze bloemstuk. Tevreden klanten zijn voor ons belangrijk. Daar doen we alles voor. Heeft u speciale wensen? Laat het zeker weten. Onze stylisten maken het graag voor u. Of u nu kiest voor veelkleurig of slechts 1 of 2 kleuren, wij zorgen voor het juiste bloemstuk.

Zijden bloemstuk kopen voor bedrijf of woning?

Heeft u een bloemstuk van zijde nodig voor uw bedrijf? Bij Deco-Rent kunt u een prachtig zijden bloemstuk kopen dat zeer lang mee gaat. Ook als particulier bent u bij ons van harte welkom. U vindt op onze website veel gegevens over het huren van bloemstukken. U ziet daarvan ook de prijzen. Wilt u echter bloemen of planten kopen, dan adviseren we u om even contact met ons op te nemen. Als u een e-mail naar ons verzendt zullen we zo spoedig mogelijk een bericht terugsturen. Wilt u direct iemand spreken? Probeer ons dan even te bellen. Het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken, vindt u op de website. Graag geven we u dan alle informatie betreffende het kopen van onze bloemstukken.

579 ms

Deco-Rent - Kempseweg 9 - 5281 TH Boxtel - Tel: 0411 689470 - Mob: 06 5028 8600 - Fax: 0411 689435 - info@deco-rent.nl

Voorwaarden